24h
bulgarialangBG | englishlangEN
Туристически маршрути в България.

За любители на разходки предлагаме разнообразни турове и екскурзии в България, разглеждане и посещение на интересни забележителности.

Посочените маршрути са с тръгване от Русе. Цените НЕ ВКЛЮЧВАТ входните такси за различните забележителности, които може да разгледате в bulgariatravel.org !

Област Шумен

  • Историко-археологичен комплекс Шуменска крепост - намира се на 118 км от град Русе, до град Шумен. Посещение с изчакване до 3 часа, цена - 140 лева.
  • Паметник "Създатели на българската държава" - намира се на 120 км от град Русе, до град Шумен и на 6 км от Историко-археологичен комплекс Шуменска крепост.
  • Мадарски конник и Национален историко-археологичен комплекс "Мадара" - намират се на 125 км от град Русе, до село Мадара и на 24 км от Паметник "Създатели на българската държава". Посещение с изчакване до 3 часа, цена - 145 лева.
  • Комбиниран тур Историко-археологичен комплекс Шуменска крепост + Паметник "Създатели на българската държава" + Мадарски конник и Национален историко-археологичен комплекс "Мадара", включващ посещение на обектите и изчакване до 6 часа, цена - 190 лева.

Дългодишният опит, редицата контакти и клиенти от
целият свят ни се довериха, доверете ни се и ВИЕ!